Mehmet-Kamuran Tekin Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirebilmek amacıyla çıktığımız bu yolda , her bireyin tek ve özel olduğu bilinciyle çağın gereklerine uygun , güvenli ve sıcak bir ortamda , ayrım yapmaksızın , işbirliği , dayanışma ve paylaşım içerisinde , değişikliklere ve yeniliklere açık bir kurum olmayı sürdürmek.

Misyon: Öğrencilerimizin ; öğrenimde hep bir sonraki aşamaya ulaşmalarını hedefleyerek , bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını , topluma uyumlarını , iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını bireysel yeteneklerinin farkında olarak üretken olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Elektrik (Klima)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Çukurova Üniversite ile Özel Olimpiyatlar Türkiye Dayanışma Oyunları yarışmasında okul sporları kapsamında özel sporcular atletizm müsabakalarında Okulumuz öğrencilerinden Sedanur aybaş 50 mt koşu 1. Özel seri 50 mt koşu 3., Furkan Boğucu 50 mt koşu 2. Uzun atlama 3. İshak Aslan 100 mt koşu 2., uzun atlama 3., Seçil Atay 50 mt koşu 1. , uzun atlama 2., Osman İlbeyi Teker 100 mt koşu 2., uzun atlama 3.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 60 Özel eğitim Öğrencisi Kontenjanına sahip (Dolu)

Telefon - 03224352025

Belgegeçer - (322) 435 2025

WEB - https://mehmetkamurantekinozelegitim.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLEVLER MAH. 52023 SK. MEHMET KAMURAN TEKİN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU BLOK NO 1 SEYHAN / ADANA

Yerleşim Yeri - MERKEZ MAHALLE

Ulaşım DOLMUŞ